Renovatiejaar: 2019
Belpairestraat 72
Check icon
6 Gerenoveerde appartementen
Check icon
60m2 - 70m2
Check icon
Energiezuinige appartementen
Check icon
Hedendaags en modern design
Check icon
Keukens en badkamers voorzien van alle comfort
Check icon
Eiken parket vloeren
Check icon
Top locatie vlakbij brouwerij De Koninck, 't Groenkwartier & PAKT

In 2019 heeft Fullerstone een afgeleefd appartementsgebouw van 6 units, een garagebox en een magazijn nieuw leven in geblazen door deze grondig te renoveren.

De appartementen zijn voorzien van een hedendaags niveau van comfort en energieprestaties zodat men er, op een duurzame manier, nog jaren plezier van zal hebben.

 

 

 

 

De appartementen werden allen grondig gestript en volledig terug op punt gezet. Van de 6 appartementen zijn er 3 appartementen van 60m2 en 3 appartementen van  70m2, een ideale grootte voor mensen die willen genieten van al wat de buurt te bieden heeft.

In de appartementen treffen we een eiken parketvloer vloer aan die het appartement doorloopt van vooraan in de leefruimte tot helemaal achteraan aan het terras. De moderne keuken is uitgerust met alle toestellen en voorzien van genoeg kastruimte. In de hal is er een apart toilet en een kastberging voorzien met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. De badkamer is voorzien van tegels met een marmer look, een modern badkamermeubel en een heerlijke inloopdouche. Aan de slaapkamers is er een terras voorzien waar het rustig vertoeven is.

Belpairestraat 72
Belpairestraat 72, 2600 Berchem
E-mail verzonden!