Bouwjaar: 2019
Residentie Beukenbos
Check icon
Van 61m2 tot 116m2
Check icon
Kleinschalig villaproject: 6 units
Check icon
Moderne architectuur
Check icon
Terras / Tuin
Check icon
Energiezuinige appartementen
Check icon
Ondergrondse garage
Check icon
1, 2 en 3 slaapkamer-appartementen

Ontdek het charmante nieuwbouwproject “Residentie Beukenbos” aan de Provinciesteenweg in het groene Boechout. Voorzien van dit comfort en uiteraard door zijn uitstekende ligging is het Beukenbos dan ook de ideale plek om te wonen voor iedereen die gezelligheid, luxe en bereikbaarheid belangrijk vindt. De residentie voorziet een goede afwisseling van één-, twee- en drieslaapkamer appartementen met oppervlaktes tussen de 61m2 en 116m2.

 

“Residentie Beukenbos” is gelegen op de provinciesteenweg 293 in het groene Boechout.

Dit is een ideale ligging op 800 meter van het centrum van Boechout, tussen Lier en Mortsel. Gezellige parken zoals het Heuvelhof en het George van Raemdonckpark vindt u vlakbij. In het centrum van Boechout, op ongeveer 10 minuten wandelen, heeft u een ruime keuze aan bakkers, slagers, supermarkten en gezellige horecazaken. De nabijheid van verschillende scholen is een absolute troef. Daarbovenop is de gemeente Boechout een prachtige plek om landelijk en toch bereikbaar te wonen.

In de gemeente Boechout valt ook een heleboel te beleven, waardoor jong en oud zich zeker niet zullen vervelen. Er worden hier het hele jaar door meerdere evenementen georganiseerd, zoals o.a. dorpsfeesten, theaters, circussen, concerten, comedy’s, filmvoorstellingen en zelfs een muziekfestival tijdens de zomer, “Sfinx”.

Ontworpen door LV-Architecten.

Residentie Beukenbos
Provinciesteenweg 293, 2530 Boechout
E-mail verzonden!