Welkom in Tvilling

Centraal wonen net buiten Aartselaar. Kwalitatieve appartementen met groot terras of privé tuin brengen comfort, natuur en heerlijk rustig wonen zo naar je toe.

Heerlijk rustig en comfortabel thuiskomen

Ben je op zoek naar een kwalitatief afgewerkt appartement, studio of penthouse, waar je in alle comfort woont, leeft en ontmoet? Dan is wonen in Tvilling dé plek om thuis te komen. Woon en leef in een vernieuwde buurt waar je comfortabel geniet van buitenzijn in je eigen tuin of op je ruime privé terras.

Binnenshuis staat kwaliteit voorop dankzij de topafwerking. Buiten, in je privé tuin of op je eigen terras, geniet je van het buitenzijn in alle comfort en privacy.

13 appartementen

Tvilling biedt appartementen voor elke smaak en elke nood. In de twee nieuwe gebouwen, dichtbij centrum Aartselaar, vind je 13 kwalitatief afgewerkte appartementen.

CONTACTEER ONS

Privatieve buitenruimte

De appartementen op de benedenverdieping zijn voorzien van een ruime privé tuin om met vrienden de zomeravonden af te sluiten of samen met de (klein-) kinderen te ravotten. Ook in de andere appartementen geniet je met volle teugen van de natuur in en rondom Tvilling dankzij de ruime aangelegde terrassen.

CONTACTEER ONS

Ondergrondse parking

Als kers op de kaart kom je als bewoner thuis in alle comfort. Dankzij de 16 enkele en 5 dubbele ondergrondse parkeerplaatsen en fietstalling voor 18 fietsen is er altijd voldoende plaats voor de hele buurt.

CONTACTEER ONS

Centrale locatie

Tvilling ligt vlakbij het centrum van Aartselaar. Op 10 minuten wandelen vind je winkels, kappers, speeltuinen, banken, restaurants en alles wat een bruisende stad toebehoort. Boodschappen doen of gaan sporten? Je hoeft nooit ver te fietsen of rijden. Ook de A12 is meteen bereikbaar voor een ideale verbinding naar Antwerpen, Mechelen of Brussel.

CONTACTEER ONS

Op gezinsmaat

Gezinnen met kinderen komen terecht in een veilige en levendige omgeving met verschillende scholen en kleuterscholen op tien minuten wandelen. In de speeltuinen in de buurt kan je kroost zich helemaal uitleven. In en rond Tvilling vind je alle nodige faciliteiten om gelukkig op te groeien.

CONTACTEER ONS

Groene buurt

Het gemeentelijk park Solhof, park Zandbergen en domeinbos Cleydael omringen jouw nieuwe buurt. Deze groene oases zijn gemakkelijk bereikbaar via de wandel- en fietsroutes uitgestippeld door de gemeente Aartselaar. Tot rust komen in het groen dichtbij huis, of net iets verder weg.

CONTACTEER ONS

Tvilling biedt woningen voor elke smaak en elke nood. In de twee nieuwe gebouwen, dichtbij centrum Aartselaar, vind je appartementen op het gelijkvloers met eigen tuin.

Of neem je intrek in de appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en voorzien van een ruim terras op de eerste verdieping. Mag het wat meer zijn? Dan zijn de penthouses met fantastisch uizicht en afgeschermd terras perfect geschikt als je nieuwe stekje. Ook de kwalitatief afgewerkte studio’s vormen een gezellige plek om te wonen.

1 SLPK

Vanaf € 155.000

CONTACTEER ONS

2 SLPK

Vanaf € 219.500

CONTACTEER ONS

3 SLPK

Vanaf € 277.500

CONTACTEER ONS

PENTHOUSE

Vanaf € 355.000

CONTACTEER ONS

Rustig en comfortabel wonen

Het Tvilling-project in Aartselaar biedt een aangename en goed bereikbare woonomgeving voor zowel gezinnen, jonge koppels als mensen die voornamelijk op zoek zijn naar rust. Hier kom je thuis in je eigen comfortabele appartement, studio of penthouse.

Ontworpen door LV-Architecten.

10 MIN

tot in centrum Aartselaar en verschillende scholen in de buurt.

CONTACTEER ONS

9 MIN

tot domeinbos Cleydael

CONTACTEER ONS

5 MIN

met de wagen tot de grote supermarkten

CONTACTEER ONS

5 MIN

met de fiets tot sportfaciliteiten en -clubs

CONTACTEER ONS

3 MIN

tot de oprit van de A12

CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Benieuwd? Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact op.

E-mail verzonden!