Ruime duurzame appartementen en eengezinswoningen

Hestia, dat is wonen op een site met een rijke geschiedenis, heerlijk in het groen en toch op een boogscheut van het charmante centrum van Ranst. Hier trek je je terug in je huiselijke cocon op de plek waar tot voor kort nog de voormalige rijkswachtkazerne stond. Een project waar appartementen, eengezinswoningen en een villa/ruime woonst, naadloos bij elkaar aansluiten en een fraai en duurzaam geheel vormen.

Concept

Hestia combineert zowel appartementen, eengezinswoningen als een villa tot één coherent geheel. De hedendaagse architectuur met respect voor het verleden zorgt voor de nodige geborgenheid, terwijl de historische voorgevel netjes bewaard blijft en voor extra cachet zorgt. De uitstekende ligging, het vele groen: hier voel je je onmiddellijk thuis, terwijl het levendige centrum op wandelafstand ligt.

Wist je dat...

Hestia, in de Griekse mythologie de Godin van de geborgenheid en huiselijke aard is. Zij houdt met plezier dus een oogje in het zeil.

Duurzaam in het DNA

Hestia mag dan de nodige erfgoedwaarde hebben, het (ver)nieuwbouwproject werd wel toekomstgericht aangepakt. Niet enkel is er heel wat ruimte voor groen, ook duurzaamheid staat centraal. Duurzame materialen vormen de basis van een zeer gunstig energiepeil waardoor alle appartementen het E-peil van E60 en woningen E20 makkelijk halen en zelfs overtreffen. Naast een laag energieverbruik geeft dit ook nog eens een interessant belastingvoordeel.

WIST-JE-DAT…
Dankzij de EPB-norm krijg je als koper gedurende 5 jaar 100% korting op je onroerende voorheffing. Mooi meegenomen, toch?

Een rijke geschiedenis

De geschiedenis van de oude rijkswachtkazerne gaat al terug tot in 1888. Het ontwerp van de hand van architect Louis Gife werd eind jaren ‘50 grondig gerenoveerd, maar het oorspronkelijke uitzicht bleef grotendeels bewaard. Dit pand mag tot het erfgoed van de streek gerekend worden en werd gerenoveerd met respect voor de architecturale elementen en bijzonderheden.

Een mix van woningen

6 appartementen worden gecombineerd met 3 eengezinswoningen en een grotere woning/villa. De perfecte mix op maat van de toekomstige bewoners die van groen en kleinschaligheid houden.

Geniet nog van de BTW verlaging naar 6% (onder voorwaarden) en bespaar zowat +/- 10% op de totale kosten van de aankoopprijs !

89 tot 183 m2

2 tot 4 slaapkamers

Ruime terrassen

Duurzame materialen

Energiezuinig wonen

Voldoende parkeergelegenheid

Centraal en groen

Ranst leeft, dat is wel het minste dat je kunt zeggen. Tussen de Grote Schijn en de Kleine Nete, woon je op een gezellige plek waar het dorpsleven nog intact is, maar waar alle faciliteiten voorzien zijn om comfortabel te leven. Het beste van beide werelden, terwijl je toch snel in Lier of Antwerpen staat.

De dorpskern van Ranst ligt op nog geen 800 meter. De site mag dan langs een belangrijke invalsweg liggen, de stilte overheerst en het groen is weelderig voorzien. Hier ontsnap je even in je eigen wereld, terwijl je toch in geen tijd de drukte opzoekt indien gewenst.

Handige uitvalsbasis

10 minuten naar Lier

20 minuten naar Mechelen

30 min naar Antwerpen

Hestia
Ranst, België
ALDI
Lidl
Carrefour Express
AD Delhaize
Basisschool De Lotusbloem
GO BSBO De Balderschool
Apotheker
Frituur 't Friethuisje
Oud Balder
De Poemp
Restaurant Paps
BarBabet
Heilig Hart van Maria Berlaar
Slager
Sportcomplex
Bakker
Bakker

Contacteer ons

Hestia Ranst ontdekken als jouw nieuwe thuis? Maak een afspraak en zet de stap naar geborgen wonen in het groen. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of een afspraak.

E-mail verzonden!

Download
de brochure