Boho Lofts Event - 7 NOVEMBER

Stijlvol leven in de stad

Leven in de stad, dat is genieten van een terrasje, een bezoekje aan een galerij, de kids snel aan de school afzetten om je vervolgens creatief uit te gaan leven, te sporten of in je home office aan de slag te gaan. Thuiskomen en relaxen? Dat doe je in BOHO LOFTS, pal op de hoek van de Kroon- & Bleekhofstraat. Een prestigieus project waar oud en nieuw in elkaar overvloeien. Hier geniet je van een warm, duurzaam en stijlvol nest in een trendy stuk Borgerhout dat bruist van de sfeer. 

Kom jouw toekomstige nieuwbouw LOFT ontdekken!

Een ruime loft badend in zee van licht of liever dezelfde vibe maar net wat kleiner wonen? We geven je graag alle troeven mee van de beschikbare appartementen tijdens ons LAUNCH EVENT op 7 November 2023 van bij Loes & Krikke, een fijn culinair adresje op wandelafstand van het nieuwe project. We verwachten je om 18 uur. 

Bij een hapje en een drankje nemen we je mee in het verhaal achter BOHO Lofts, vertellen we je meer over de mogelijkheden en kun je een blik werpen op deze toekomstige realisatie. De perfecte manier om kennis te maken met de buurt en weg te dromen over jouw toekomstige woning. 

Meld je vandaag nog aan!

Snel zijn is de boodschap, want het aantal plaatsen is zeer beperkt. Zo kunnen we voldoende tijd uittrekken voor iedereen en dieper ingaan op alle mogelijke vragen. Schrijf in via de link: 

 

7 NOVEMBER 2023 om 18 uur

Loes & Krikke 

Congresstraat 42

2060 Antwerpen

 

 

Logo
E-mail verzonden!