Heerlijk hip, groen genieten

Heerlijk hip, groen genieten

De Poort 94, dat is wonen in een historische kruidenierszaak die wordt omgetoverd tot een fraai vormgegeven, compact complex met appartementen en studio’s. Wonen doe je hier in een zee van licht, op een boogscheut van het Rivierenhof en perfect aangesloten met de stad. Reken op een moderne architectuur met een zuidgerichte tuin en/of terras en heel wat oog voor duurzaamheid. Hier woon je tussen gelijkgezinden in je eigen comfortabele leefomgeving, geniet je van heel wat sociaal contact en een hippe vibe.

Concept

6 appartementen & 3 gelijkvloerse studio’s met een doordachte indeling. Ruimte om je dromen waar te maken. Van jong gezin tot creatieve jongeling die voor het eerst uitvliegt, De Poort 94 biedt een comfortabele thuis.

Wist je dat...

De Poort 94, dat is wonen in een historische kruidenierszaak die wordt omgetoverd tot een fraai vormgegeven, compact complex met appartementen en studio’s. Buurtwinkel ‘In de Poort’ was 40 jaar lang een begrip en wordt omgevormd tot een hedendaags, duurzaam geheel, klaar voor de volgende decennia. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1932 woon je hier op een historische plek, waar jij helemaal klaar bent om een nieuw verhaal te schrijven.

Een duurzaam karakter

Het duurzame karakter van dit project wordt onderstreept door de voorziene warmtepompen die voor verantwoorde energie zorgen. De appartementen en studio’s voldoen aan de hoogste normen (E20-norm) en zijn futureproof. Hier zit je voor jaren goed.

Ruimte om je dromen waar te maken

6 appartementen met 2 of 3 slaapkamers. Comfortabele en lichtrijke ruimtes met een zuidgericht terras waar het perfect mogelijk is om te spelen met variabele hoogtes. De appartementen variëren tussen de 67m2 tot 120m2. Ideaal voor jonge gezinnen!

3 gelijkvloerse studio’s met hoge plafonds voor een ruimtelijk gevoel en een zuidgerichte, gemeenschappelijke tuin. De studio’s zijn stuk voor stuk een beetje afgeschermd voor de nodige geborgenheid en privacy.

Verder zijn er ook 7 ondergrondse parkeerplaatsen voorzien, is het heerlijk socializen in de gemeenschappelijke tuin en zorgt de kelderberging voor extra opbergruimte.

67m2 tot 120m2

1 tot 3 slaapkamers

Ruime zuidgerichte terrassen

Duurzame materialen

Energiezuinig wonen (E20)

Ondergrondse parkeerplaatsen

Vlakbij het park, op korte afstand van de stad en uitvalswegen

Met het Rivierenhof op nog geen 400 meter is er aan groen geen gebrek. Ideaal om een frisse neus te halen of met de kinderen te gaan ravotten. Bus en tram vind je op wandelafstand en in nog geen 15 minuten sta je in de binnenstad. Liever met de wagen? In geen tijd begeef je je op de E313, E34 of één van de andere autosnelwegen. Genieten van de rust, op pad of kiezen voor de drukte van de stad? Je zegt het maar, jij woont op de perfecte uitvalsbasis.

Handige uitvalsbasis

15 minuten van Antwerpen centrum

Vlakbij de E313 en E34

De Poort 94
Plankenbergstraat 94, 2100 Antwerpen, België
COLRUYT
Jumbo
Carrefour Express
Delhaize
Sint-Rumoldus School
De Speelvogel | stedelijk basisonderwijs
Apotheker
Kasteel Rivierenhof
Het Pieterke Stedelijke basisschool
Slager
Sportcomplex
Bakker
Bakker

Contacteer ons

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over dit fraaie project in Deurne. Contacteer ons en maak vandaag nog een afspraak. Wij geven je graag bijkomende informatie en bekijken samen met jou de mogelijkheden om van dit project jouw thuis te maken.

E-mail verzonden!

Download
de brochure