Heerlijk rustig wonen - Oplevering najaar 2024

Voel je ‘t?
De heerlijke rust die hier heerst.
Berlaar – of Balder, voor de locals – is een gemoedelijke gemeente in de Antwerpse Kempen. Groen is er nooit ver weg. Maar je geniet er even goed van een bruisend dorpsleven, compleet met alle voorzieningen die je nodig hebt.

En misschien vind jij er wel de rust én thuis die je zoekt bij Silla: een nieuwbouwproject in een prachtige, kalme setting.
Thuiskomen bij Silla Berlaar doet écht deugd.

Silla Berlaar

Silla is een nieuwbouwproject dat 21 appartementen en 3 eengezinswoningen omvat. De nuchtere, strakke architectuur ademt rust en gemoedelijkheid uit. Je blik wordt – ook vanuit je woning – getrokken naar het groen. Daar zorgen de grote ramen wel voor. Licht en lucht verzekerd. De royale, zuidgerichte terrassen maken het plaatje compleet. Hier loopt het leven gewoon door buiten je muren. Prachtige dagen en avonden waarbij je op-en-top van de omgeving en het buitenleven geniet gegarandeerd!

Wist je dat...

…het woonproject vernoemd werd naar de moeder van de allereerste meestersmid óóit? Waarom? Omdat het gelegen is in de Smidstraat. Een ode aan een van de oudste beroepen ter wereld, kon dus niet ontbreken.

Groen & duurzaam

Silla ligt niet alleen prachtig in het groen, het project wordt ook met veel aandacht voor de natuur en het leefmilieu opgetrokken. Daarbij wordt er uitdrukkelijk gekozen voor duurzame materialen en voldoen alle appartementen aan het E20-energiepeil. En da’s goed nieuws, want dankzij die EPB-normen betaal je geen onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar. Bovendien hebben alle appartementen standaard vloerverwarming en er wordt een warmtepomp geïntegreerd.

Verlaagd BTW tarief

Geniet dit jaar nog van een verlaagd BTW tarief van 6% in plaats van het gebruikelijke tarief van 21% bij de aankoop van een appartement in Silla Berlaar. Informeer naar de voorwaarden.

Een mix van woningen

De 21 appartementen van Silla tellen 1, 2 of 3 slaapkamers en oppervlaktes van 68 tot 124 m2. Alle appartementen hebben standaard vloerverwarming en er wordt een warmtepomp geïntegreerd.

In combinatie met de 3 eengezinswoningen (118 m2) is er zo gezorgd voor een interessante mix van woningen.

De oplevering van het project is voorzien voor het najaar 2024.

68 tot 124 m2

1 tot 3 slaapkamers

Zongerichte terrassen of tuin

Duurzame materialen

Energiezuinig wonen

Ondergrondse autoplaatsen

Welkom in Berlaar!

Met 11.000 inwoners en een prachtige ligging in de Stille en groene Kempen, is Berlaar een gemoedelijke en gezellige plek om te vertoeven én te wonen. De gemeente is groot genoeg om alle faciliteiten te omvatten die je nodig hebt in je buurt. Van de lokale buurtwinkel en apotheek tot grotere supermarkten, kinderopvang en scholen, alles bevindt zich binnen een straal van 1 km van je woning. Bovendien is het hier fantastisch wandelen en fietsen in de groene omgeving, langs de Grote Nete of in de omgeving van het charmante kasteel van Gestel.

Silla bevindt zich op een boogscheut (400 m) van de dorpskern van Berlaar en alle voorzieningen die je daar vindt. Toch is het woonproject erg rustig gelegen en omringd door groen. Zo geniet je volop van alle voordelen van het wonen in deze Kempense gemeente.

Bij thuiskomst kan je je wagen kwijt in de parkeergarage van het woonproject. Praktisch!
Liever met de trein? Het station bevindt zich op slechts 1 km van je woonst oftewel 5 min fietsen.

Handige uitvalsbasis

10 minuten naar Lier

20 minuten naar Mechelen

30 min naar Antwerpen

Silla Berlaar
Smidstraat 111, 2590 Berlaar
ALDI
Lidl
Carrefour Express
AD Delhaize
Basisschool De Lotusbloem
GO BSBO De Balderschool
Apotheker
Frituur 't Friethuisje
Oud Balder
De Poemp
Restaurant Paps
BarBabet
Heilig Hart van Maria Berlaar
Slager
Sportcomplex
Bakker
Bakker

Contacteer ons

Silla Berlaar, da's leven en thuiskomen in het groen. Vind hier je rust. Vind hier een thuis. Wij staan ter uw beschikking voor meer informatie of een afspraak. Contacteer ons via het contactformulier hiernaast.

E-mail verzonden!

Download
de brochure